APOTEKA

apoteka

Kod nas možete naći veliki izbor lijekova i preparata za pse, mačke, glodare kao i za ukrasne ptice i golubove. Također, se možete informisati o zdravlju ljubimaca i dobiti neophodne savjete od veterinara.

Neki od najtraženijih su tablete protiv parazita za pse i mačke, od kojih imamo Prazinon i Prazinon plus (Veterina) Caniverm (Bioveta) kao i Vitamine VMP Pfizer koji su  naročito pogodni za davanje štenadima, mačićima i odraslim psima i  mačkama.

Za terapiju ektoparazita imamo Antidermakotik i kao i brojne masti za terapiju procesa na koži Flogocid, Cinkvitaminska mast, Rivanol, Ihtiol-kamfor.

Ne treba zaboraviti proizvode protiv buha i krpelja, naročito liniju Frontline proizvoda, Stroghold, protiv buva i krpelja za pse i mačke. Sliku upotpunjava niz šampona protiv parazita.

S obzirom da veliki broj pasa ima probleme sa bolovima zbog promena na koštano-mišićnom sistemu, preporučujemo Rimadyl tablete po povoljnim cijenama, kao druge tablete koje pomaže izgradnju i održavanje zglobnih hrskavica.

Kako različita oboljenja zahtjevaju promjenu načina ishrane vašeg ljubimca, kod nas možete naći veterinarske dijete Eukanuba:

Immuno Health  Zdravlje imunološkog sistema

CoatCare Njega dlake+

DigestiCare  Zdravlje probavnog trakta
Weight Maintenance – Održavanje tjelesne težine

FlexMobility – Gibljivost zglobova
MuscleSupport – Potpora mišićima

Kod nas ćete naći i druge hrane za pse i mačke (pedigree, whiskas), vitamine i poslastice za sve kućne ljubimce, igračke za pse i mačke, ogrlice, povodnike,ljuljaške, hranilice, ogledalca i zvonca za papagaje. Četke i mnogo toga drugog.